Szabó Edit, borsmenta.hu

„A Bridges nem étterem, bár kínálatát néhány jobbnak tartott hely simán megirigyelhetné. Ételbár a javából, vagyis „food bar”, ahogyan a feliratok hirdetik, és nemcsak azért, mert angolul elegánsabban hangzik. Modern hely ez, átlátható terekkel, letisztult dizájnnal, látványkonyhával és barátságos személyzettel. A vendégfogadó tér egyik sarkát egy nyitott könyv díszíti. Aki már látta valaha, felismeri rögtön: a Nagy séfkönyv lapjairól Dóczi György fotója néz ránk. Amint megfordulunk, feltűnik maga a mester is, sürög egyet a látványkonyhában, aztán eltűnik egy ajtó mögött. Ez tehát a titok. A Bridges ételkínálatát egy olyan séf állítja össze, akinek a szakma a kisujjában van, aki néhány jó ötletért nem megy a szomszédba, és nem mellesleg arról híres, hogy maga készíti a tésztát.”

Szabó Edit, borsmenta.hu